News

Accident înfiorător în Medgidia! Doi tineri și-au pierdut viața. Imagini cu puternic impact emoțional

Un accident înfiorător s-a petrecut în Medgidia! În urma incidentului, doi tineri și-au pierdut viața
22.05.2021 | 12:06
Accident infiorator in Medgidia Doi tineri siau pierdut viata Imagini cu puternic impact emotional
ADVERTISEMENT

Cei doi, în vârstă de 22, respectiv 23 de ani au murit striviţi într-o mașină de mare viteză. Audi-ul a fost complet distrus la peste 100 de km/h.

Incidentul rutier s-a produs la intrare în Medgidia, judeţul Constanţa. Câțiva martori au solicitat intervenția echipajelor de specialitate.

ADVERTISEMENT

Accident înfiorător în orașul Medgidia!

Oamenii spun că au auzit un zgomot infernal și au ieșit într-un suflet pe stradă. Au văzut o mașină făcută zob și n-au mai stat o clipă pe gânduri alertând autoritățile.

La fața locului, mai exact pe bulevardul Independenței din Medgidia au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, medici și polițiști.

ADVERTISEMENT

Sursa foto – realitateadeconstanța.ro

Astfel, de la numărul de urgenţă 112 au fost alertat echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, cei de la Descarcerare, dar şi o autospecială SMURD şi una de la Ambulanţă.

Aceștia au intervenit pentru salvarea celor două persoane încarcerate. Tinerii au fost extrași cu dificultate de pompieri.

ADVERTISEMENT

Din păcate, ambele persoane erau decedate și intervenția medicilor a devenit inutilă. Conform primelor informații, pe fondul vitezei excesive șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat în copacii de pe marginea drumului. Polițiștii cred că cel care se afla la volan a accelerat puternic pe drumul liber.

ADVERTISEMENT

Acela ar fi fost momentul în care mașina ar fi derapat şi a ieşit de pe şosea. Oamenii ieşiţi în stradă au aprins lumânări şi s-au rugat pentru tinerii aflați în mașină.

Polițiștii au preluat imediat cazul și au încercat să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului rutier.

Deocamdată se știe că în cauză a fost întocmit și un dosar de cercetare penală.

ADVERTISEMENT
Tags: