News

Accident înfiorător în Prahova. Doi oameni au murit între fiarele mașinii, impact violent cu o cisternă

Încă un accident grav, de această dată în Prahova. Doi oameni și-au pierdut viața după ce o mașină și o cisternă s-au ciocnit.
07.05.2024 | 13:08
Accident infiorator in Prahova Doi oameni au murit intre fiarele masinii impact violent cu o cisterna
Accident în Prahova, Doi morți după ce o mașină și o cisternă s-au ciocnit. colaj Fanatik/ Foto ISU Prahova
ADVERTISEMENT

Un accident înfiorător a avut loc, marți, 7 mai, în localitatea Ariceştii Rahtivani din județul Prahova. Doi oameni au murit între fiarele mașinii, după ce s-au ciocnit violent cu o autocisternă goală.

Accident grav în Prahova. Doi morți după ce o mașină și o cisternă s-au ciocnit

Val de accidente după sărbătorile pascale, un alt eveniment grav fiind raportat marți, în Prahova, pe DJ 101 I. O cisternă și o mașină marca Dacia Logan au fost implicate. Din păcate, impactul a fost fatal pentru persoanele aflate în autoturism.

ADVERTISEMENT

Loganul a fost pur și simplu distrus, iar victimele, o femeie și un bărbat de 52 de ani, au rămas între fiarele mașinii. La fața locului au ajuns pompierii cu echipajele de intervenție și mai multe ambulanțe.

Cei doi oameni au fost scoși din autoturism, însă se aflau în stare de inconștiență. Șoferul a fost găsit mort, iar pentru pasageră au fost efectuate manevre de resuscitare, însă efortul medicilor a fost în zadar.

ADVERTISEMENT

„În evenimentul rutier au fost implicate o autocisternă (fără încărcătură) şi un autoturism în care se afla doi pasageri. Ocupanţii autoturismului sunt în stare de inconştienţă.

Pasagerii din autoturism au fost extraşi şi preluaţi de către echipajele medicale. Din nefericire, pentru şofer a fost declarat decesul de către medicul aflat la faţa locului”, a informat ISU Prahova.

ADVERTISEMENT

Poliția va deschide o anchetă

La scurt timp, medicii au fost nevoiți să declare și decesul femeii. Până acum, cea de-a doua victimă nu a fost identificată, potrivit autorităților. De asemenea, în autocisternă se aflau două persoane.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, acestea nu au suferit răni. Urmează ca ancheta polițiștilor să stabilească în ce împrejurări s-a produs acest accident grav, soldat cu moartea a doi oameni.

ADVERTISEMENT

Un alt eveniment nefericit a avut loc pe DN6 în Caraș-Severin, aici unde o șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod. Femeia a scăpat nevătămată, însă soțul ei, un bărbat de 52 de ani, și-a pierdut viața.

 

ADVERTISEMENT