News

Accident înfiorător în Vaslui. A murit după ce a intrat cu 180 de km/h într-un camion. Foto

21.10.2020 | 09:41
Accident infiorator in Vaslui A murit dupa ce a intrat cu 180 de kmh intrun camion Foto
ADVERTISEMENT

Accident în Vaslui. Un tânăr a murit noaptea trecută după ce a intrat într-un camion cu 180 km/h.

Accidentul violent a avut loc pe DN 24, lângă localitatea Văleni.

”Operațiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră,” a precizat ISU Vaslui.

ADVERTISEMENT

Accident în Vaslui: Conducea cu 180 de km/h

Foto: Facebook

Tânărul conducea cu viteză excesivă un autoturism de teren din Marea Britanie, înmatriculat în Vaslui, pe direcţia Vaslui – Iaşi, conform Adevărul.

A pierdut controlul mașinii şi a pătruns pe contrasens. A intrat într-un camion care venea din direcția opusă.

ADVERTISEMENT

Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au reuşit să scoată victima după o oră din autovehicul. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a decedat. Acesta era din comuna Zăpodeni.

”Pompierii vasluieni au lucrat o oră pentru descarcerarea unei victime. Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, pe raza localității Văleni, comuna Văleni. În accident au fost implicate două autovehicule și două persoane. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a izbit un autovehicul de mare tonaj, autovehicul care venea din sens opus.

ADVERTISEMENT

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 ani, încarcerată într-un autoturism. Medicul de pe ambulanța TIM a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Operațiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier, precum și cauzele decesului sunt cercetate de lucrătorii instituțiilor abilitate în acest sens,” a transmis pe facebook, ISU Vaslui.

Tags: