News

Accident înfiorător în Vinerea Mare. Un tânăr de 27 de ani a murit în județul Sălaj

30.04.2021 | 22:54
Accident infiorator in Vinerea Mare Un tanar de 27 de ani a murit in judetul Salaj
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 27 de ani a murit în Vinerea Mare într-un accident teribil petrecut în județul Sălaj.

Tragedia a avut loc vineri pe DN 1C, la ieșirea din localitatea Răstoci. Tânărul a intrat pe sensul opus de circulație.

ADVERTISEMENT

”Într-o curbă periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor şi remorcă), condus de un bărbat de 55 ani”, a transmis IPJ Sălaj, conform știrile Pro TV.

Un tânăr a murit în Vinerea Mare într-un accident în județul Sălaj

Un tânăr a decedat şi un altul a fost rănit uşor în accidentul de circulaţie care s-a produs vineri după-amiază pe drumul naţional 1C, la ieşire din localitatea Răstoci, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD de la Garda de Pompieri Ileanda şi un echipaj al ambulanţei, cei doi tineri din autoturism fiind încarceraţi în urma coliziunii.

Șoferul a fost resuscitat, însă totul a fost în zadar. Acesta a fost declarat decedat. Al doilea pasager a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Baia Mare, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

ADVERTISEMENT

“Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că, la data de 30 aprilie, un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Baia Mare-Dej, într-o curbă periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor şi remorcă), condus de un bărbat de 55 ani.

În urma impactului a rezultat decesul tânărului şi rănirea uşoară a pasagerului acestuia”, se arată într-o informare de presă a IPJ Sălaj, citată de Agerpres.

ADVERTISEMENT
Tags: