News

Accident înfiorător într-un parc de distracții! Doi oameni au murit după ce o instalație s-a prăbușit peste ei

16.07.2019 | 13:25
Momentul în care instalația se prăbușește. Sursa foto - facebook

Un accident înfiorător a avut loc într-un parc de distracții din India, acolo unde prăbuşirea unei instalaţii a ucis doi oameni. Tragedia s-a petrecut în vestul ţării, în timp ce în caruselul respectiv erau nu mai puțin de 31 de persoane. Braţul ei s-a rupt şi a căzut de la şase metri înălţime, zdrobindu-i pe cei dinăuntru. Doi oameni au murit pe loc, iar ceilalţi 29 au fost transportaţi de urgență la spital, unii în stare critică.

Accident înfiorător într-un parc de distracții!

În prezent se află sub investigaţie administraţia parcului pentru a descoperi dacă a fost întreţinut corect şi dacă are licenţă. Comisarul municipal al oraşului Ahmedabad, Vijay Nehra, a declarat că a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauza accidentului: „Poliţia, alături de o echipă de criminalistică, a ajuns la faţa locului pentru a descoperi cauza adevărată a accidentului.

Urmează să efectueze primele cercetări, după care să tragă și concluziile necesare. Aici au fost chemate și echipaje de intervenție care au oferit imediat primul ajutor oamenilor. Mai multe persoane au fost transportate la spital. Din păcate pentru unii dintre ei nu s-a mai putut face nimic, aceștia fiind găsiți decedați”, au transmis oamenii legii.

India, țara accidentelor

Un accident similar a avut loc în India şi luna trecută. Imaginile au surprins atunci momentul în care maşinăria de tip „ciocan” făcea o rotaţie, dar când a ajuns în partea de sus s-a rupt şi s-a prăbușit. Înăuntrul platformei se aflau mai mulţi oameni, însă s-a raportat faptul că singura victimă decedată este o adolescentă de 19 ani, fără a se menţiona dacă celelalte persoane au fost rănite în urma incidentului sau nu.

Astfel de incidente s-au mai produs în Chennai şi Bangalore. Oamenii dau vina pe afacerişti care sunt dornici să facă rapid bani şi merg pe improvizaţii, negândindu-se și la siguranţa oamenilor, cea care în mod normal trebuie să primeze.