Accident înfiorător pe DN 7! Nouă persoane au ajuns la spital după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod

Alexandru Năstase   
în HotNews
01/10/2019, 08:49
Accident înfiorător pe DN 7! Nouă persoane au ajuns la spital după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod GALERIE FOTO
Microbuzul s-a oprit într-un cap de pod. Sursa foto - facebook

Accident înfiorător pe DN 7! Nu mai puțin de nouă persoane au ajuns la spital la prima oră a dimineții după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Impactul rutier s-a petrecut pe raza comunei Lazaret. Trebuie specificat că șoferul microbuzului, care se îndrepta către Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului şi de aici a rezultat accidentul la km. 243+850, unul considerat serios de către autorități.

Accident înfiorător pe DN 7!

Şoferul, în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, si cei 8 pasageri, şapte bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 25 şi 60 de ani, au fost transportaţi la spital. Echipajele SMURD şi o autospecială de transport victime multiple au dus la UPU Sibiu şapte persoane, şase bărbaţi şi o femeie, dintre care şase conştiente, cu diverse traumatisme şi un bărbat inconstient. Celelalte două persoane implicate au fost transportate la UPU Sibiu de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

De remarcat că cei de la Ambulanţa din Sibiu au preluat de la locul accidentului doi bărbaţi, unul cu traumatism membrul inferior, posibil fractură, iar celălalt cu traumatism de membru inferior şi fractură de piramidă nazală. În prezent se desfăşoară cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului. Traficul în zonă este îngreunat și se circulă pe o singură bandă, pe rând, respectând semnele de circulație indicate de oamenii legii.

Accident înfiorător pe DN 7! Accident
Accidentul s-a produs în dimineața zilei de marți. Sursa foto – facebook

Nouă persoane au ajuns la spital după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod

”Am fost alertați de mai multe persoane asupra unui accident care s-a petrecut pe DN 7 în zona localității Lazaret. Mai mulți martori au auzit o bubuitură serioasă. Când au ieșit afară au observat accidentul. La fața locului am trimis de urgență mai multe echipaje printre care Poliție, ambulanțe, salvări SMURD, toate ajunse destul de repede. 

Echipajele medicale au preluat răniții și au luat decizia să-i transporte pe aceștia la cel mai apropiat spital. Nouă persoane au fost transportate pentru a beneficia de tratament de specialitate”, au spus cei de la ISU Sibiu.

 

 

 

Închide ×