News

Accident îngrozitor în Brașov. Un copil de 3 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de tatăl său

Copil de 3 ani, călcat cu mașina de tatăl său. Accidentul s-a produs în Brașov.
18.07.2021 | 16:14
Accident ingrozitor in Brasov Un copil de 3 ani a murit dupa ce a fost calcat cu masina de tatal sau
ADVERTISEMENT

Tragedie înfiorătoare în Brașov. Un copil de 3 ani a fost călcat cu mașina de tatăl său, din greșeală. Accidentul s-a produs în curtea casei acestora.

Copilul a murit din cauza rănilor suferite. Scenele s-au petrecut cu rapiditate. Se pare că în momentul în care bărbatul voia să mute mașina, copilul s-ar fi rostogolit și a ajuns sub roțile autovehiculului, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

În stare de șoc, familia a sunat imediat la 112. Băiețelul a fost călcat pe cap, iar cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Accident în Brașov. Copil de 3 ani, călcat cu mașina de tatăl său

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11:00, duminică, 18 iulie. Părinții au sunat de urgență la 112.

ADVERTISEMENT

”Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de trei ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localităţii Hărman, judeţul Braşov, ar fi fost surprins şi accidentat de către un autoturism.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează Inspectoratul de Poliţie judeţean Braşov.

ADVERTISEMENT

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Accident grav pe Autostrada Soarelui

Recent, un accident grav s-a petrecut pe A2. Un copil de doar un an a fost luat cu elicopterul SMURD, după ce a fost proiectat prin geam.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc miercuri după amiază pe Autostrada Soarelui pe sensul către București, în zona kilometrului 72.

Şoferul unui autovehicul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit violent parapetul care separă sensurile de mers.

”În urma accidentului un copil (1-1,6 ani) a fost proiectat prin parbriz pe suprafața de rulare. Se așteaptă sosirea unui elicopter SMURD, pentru a prelua copilul, rănit grav. Traficul rutier nu este restricționat”, au transmis, inițial, polițiștii Infotrafic.

ADVERTISEMENT
Tags: