News

Accident îngrozitor pe A1: Femeia aflată la volan fost aruncată 15 metri din mașină FOTO

08.09.2020 | 18:34
Accident ingrozitor pe A1 Femeia aflata la volan fost aruncata 15 metri din masina FOTO
ADVERTISEMENT

Un accident teribil s-a petrecut pe Autostrada A1. O tânără în vârstă de 23 de ani, din Bucureşti, a pierdut controlul mașinii în dreptul Bolintin Vale, la kilometrul 32, pe sensul de mers spre Piteşti.

Autoturismul s-a răsturnat, iar după impact tânăra a fost proiectată la 15 metri distanță de mașină. Imediat la fața locului au sosit echipajele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Pentru că starea de sănătate era gravă, fata a fost preluată cu un elicopter SMURD şi transportată la un spital din capitală.

Accident oribil pe Autostrada A1. A fost implicată o fată de 23 de ani

Accident îngrozitor pe A1: Femeia aflată la volan fost aruncată 15 metri din mașină
Foto: ISU Giurgiu

“Prin 112 am fost anunţaţi de un participant la trafic că pe A1, la kilometrul 32, în dreptul localităţii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre Piteşti, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o descarcerare, precum şi un echipaj SAJ care au găsit un singur autoturism răsturnat în afara părţii carosabile şi o victimă inconştientă la aproximativ 15 metri de acesta.

Este vorba de o tânără în vârstă de 23 de ani din capitală care conducea autoturismul şi se afla singură în maşină”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, conform agerpres.

ADVERTISEMENT

Pompierii și polițiști au fost nevoiți să cerceteze minuțios toată zona pentru a fi siguri că nu există și alte victime. Fata de la volan a fost găsită inconștientă. Ea se află acum la un spital din capitală.

Ieri, un accident grav s-a petrecut în București, pe Șoseaua Chitilei, la intersecția cu Strada Aeroportului. Două persoane au fost lovite de un autoturism în momentul în care traversau strada regulamentar.

ADVERTISEMENT

Șoferul imprudent este în vârstă de 76 de ani. Una din persoane a decedat, iar cealaltă se află în stare gravă.

ADVERTISEMENT
Tags: