News

Accident îngrozitor pe autostrada A1 București – Pitești. O femeie a fost decapitată

Un accident îngrozitor a avut loc vineri pe autostrada A1 București - Pitești, iar în urm acestuia o femeie a fost decapitată.
23.07.2021 | 21:05
Accident ingrozitor pe autostrada A1 Bucuresti  Pitesti O femeie a fost decapitata
Accident îngrozitor pe autostrada A1 București - Pitești. O femeie a fost decapitată foto: captură foto A3
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de vineri a avut loc și un alt accident grav în Sibiu, un TIR ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Duster, iar în urma acestuia patru persoane și-au pierdut viața.

Accidentul vine pe același drum unde, în urmă cu mai mult de o lună, două TIR-uri s-au ciocnit puternic, iar în urma acestui impact, o persoană a decedat.

ADVERTISEMENT

Accident groaznic pe autostrada A1 București – Pitești. O femeie a fost decapitată

Un accident îngrozitor a avut loc pe autostrada A1 București – Pitești vineri după-amiază, după ce un conducător auto a intrat cu mașina sub remorca unui TIR care circula pe prima bandă.

Incidentul s-a produs pe sensul de mers dinspre București către Pitești, iar un martor a povestit polițiștilor că mașina a intrat direct sub remorca TIR-ului, șoferul nu a frânat nicio secundă. Această informație a fost confirmată ulterior de polițiști care nu au găsit nicio urmă de frânare.

ADVERTISEMENT

Conform primelor investigații, șoferul mașinii care era marca Mercedes ar fi adormit la volan, dar încă nu se știe exact cauza accidentului, bărbatul nereușind să le explice anchetatorilor ce s-a întâmplat.

Impactul a fost atât de violent, încât femeia în vârstă de 47 de ani, soția bărbatului, a fost decapitată. Autoturismul a intrat sub remorca TIR-ului exact pe partea în care se afla persoana decedată.

ADVERTISEMENT

Medicii chemați de urgență la locul accidentului nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața victimei, iar pompierii de la Descarcerare au scos trupul neînsuflețit al femeii, în urma unei intervenții care a durat câteva zeci de minute.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar șoferul autoturismului va fi cercetat în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe autostrada București – Pitești. O persoană a murit după ce două TIR-uri s-au ciocnit

“În această dimineață, ISU Giurgiu a fost anunțat prin 112 să intervină pe autostradă, în urma producerii unui accident rutier pe A1, București – Pitești, la kilometrul 21, în dreptul localității Bolintin Vale, pe sensul de mers spre capitală după ce două autovehicule de tonaj mare au fost implicate într-un accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, Nicoleta Beianu.

ADVERTISEMENT