News

Accident între un microbuz și o mașină în județul Giurgiu. Mai multe persoane au ajuns la spital

25.06.2020 | 11:16
Accident intre un microbuz si o masina in judetul Giurgiu Mai multe persoane au ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav între un microbuz și o mașină a avut loc joi dimineață în județul Giurgiu.

În urma coliziunii, au rezultat mai multe persoane rănite care au fost transportate la un spital din zonă.

ADVERTISEMENT

În accident au fost implicate un microbuz cu șapte pasageri la bord și un autoturism, în care se aflau două persoane.

Accident rutier între un microbuz și o mașină în județul Giurgiu

Accidente în serie în această zi de joi, 25 iunie, pe drumurile din țară. Un microbuz în care se aflau șapte persoane a fost implicat într-un eveniment rutier destul de grav pe un drum comunal din localitatea giurgiuveană Săbăreni.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că patru persoane dintre cele șapte care au fost la bordul celor două autovehicule au ajuns la spital. De vină pentru acest accident ar fi fost șoferul mașinii, care nu a acordat prioritate de trecere microbuzului cu pasageri care venea din sens opus.

“Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Domneşti, judeţul Ilfov, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DC 143 în localitatea Săbăreni, într-o intersecţie semnalizată prin indicatoare, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz cu pasageri care venea din sens opus şi cele două maşini au intrat în coliziune frontală.

ADVERTISEMENT

În urma impactului doi pasageri din microbuz, doi tineri, cu vârste de 27, respectiv 29 de ani şi şoferul, în vârstă de 53 de ani, au fost răniţi şi au fost preluaţi de ambulanţele SAJ Giurgiu sosite la faţa locului.

Totodată, şi un pasager în vârstă de 34 de ani care se afla în autoturism a fost rănit şi transportat la spital”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Mai multe echipaje de intervenție au ajuns în zonă

La locul accidentului din Giurgiu s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Bolintin Deal. De asemenea, sunt prezente și două ambulanțe SAJ.

Pompierii au intervenit la fața locului pentru a asigura măsurile PSI deoarece au fost scurgeri de carburant pe partea carosabilă. Poliția face cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT