Fotbal intern

Trei fotbalişti stelişti, implicaţi într-un accident ORIBIL! Detaliile

Trei juniori ai Stelei au fost implicaţi într-un accident de cicrulaţie care putea să aibă urmări deosebit de grave. Attila Gritto, Ovidiu Horsia şi Otto Csegoldi, care tocmai au semnat în...
20.08.2017 | 22:29

Trei juniori ai Stelei au fost implicaţi într-un accident de cicrulaţie care putea să aibă urmări deosebit de grave. Attila Gritto, Ovidiu Horsia şi Otto Csegoldi, care tocmai au semnat în această vară cu FCSB şi evoluează pentru grupa de juniori născuţi în 2000. În acest week-end au evoluat în nou formatul campionat under 17, iar apoi au luat un microbuz care să-i ducă acasă la Târgu Mureş.

Pe drum însă, şoferul a adormit şi au fost proiectaţi într-un parapet de beton! Cel mai grav dintre cei trei în urma accidentului este Attila Gritto, extrema stângă crescută la Speranţa Târgu Mureş. În cazul său, verdictul medicilor a fost unul crunt: fractură deschisă de gleznă. A fost operat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Tg. Mureş. Jucătorul a povestit momentele prin care a trecut.

Accident jucatori Steaua. “Am osul distrus în totalitate!”

“Mai aveam 10 kilometri şi mă pregăteam să cobor. Stăteam toţi trei pe bancheta din spate. La un moment dat, când şoferul a luat o curbă, ne-am trezit cu microbuzul într-un parapet de beton. Eu sunt cel mai grav dintre toţi, am fractură deschidă de gleznă. Mi s-a rupt glezna cu totul, osul fracturat total, se mai ţinea doar în piele… Am fost operat aseară de urgenţă, acum sunt aici cu medicii, cu cei din familie. Mâine urmează o nouă operaţie, pentru că am osul distrus în totalitate. E un coşmar, nu-mi vine să cred prin ce trec. Abia venisem de trei săptămâni la Bucureşti” , a povestit Gritto pentru gsp.ro. 842794-20953311-1347179068737710-2507566986983124497-n

Otto Csegoldi a povestit şi el pentru gsp.ro: “Am tăieturi în dreptul ochiului drept, arcada spartă! Dureri mari… Ovidiu, colegul meu, e cel mai bine, el are doar câte zgârieturi şi tăieturi. Din păcate, Attilla e cel mai grav, ne rugăm să treacă cu bine peste operaţii, dar urmează o perioadă lungă de recuperare“.