Carousel hot news

Accident la metroul din Londra. Oamenii au intrat în panică. Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui incident, la metroul din Londra, în staţia East London. Incidentul a provocat"teroare şi panică", potrivit primelor informaţii desprew acest...
Autor: Ionuţ Cataramă | 08.02.2017 | 09:37
Accident la metroul din Londra. Oamenii au intrat în panică. Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui incident, la metroul din Londra, în staţia East London. Incidentul a provocat”teroare şi panică”, potrivit primelor informaţii desprew acest incident.
Incidentul de la metrou, dintr-o staţie din estul Londrei, a semănat panică. Un bărbat, martor la eveniment, a vorbit despre “terorare şi panică”.

În urma incidentului, mai multe persoane au fost rănite. Nu se ştie deocamdată numărul răniţilor şi nici starea în care se află aceştia.

Nu se ştie nici ceea ce s-a întâmplat, ce a provocat incidentul la bordul trenului. Un martor la eveniment a relatat că oamenii au fost forţaţi să sară pe şinele metroului.

Poliţia şi echipele de salvare au ajuns la faţa locului, pentru a acorda securitate şi primul ajutor. Staţia de metrou a fost închisă şi pusă în stare de urgenţă. Circulaţia la metrou, în ambele sensuri, a fost oprită.

Poliţia Transporturilor a declarat că se află la Dalston Kingsland şi s-a alăturat pompierilor, după ce a fost fost emisă o alertă de incendiu. “Acest incident nu este un incident suspect”, a informat Poliţia Transporturilor Britanice, precizând că nu este vorba despre un act terorist, ci, mai degrabă, un scurt-circuit la bordul trenului.

Citeste mai mult pe RTV.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!