News

Accident la Românii au Talent! Un concurent și-a spart capul! Reacția lui Florin Călinescu

22.03.2019 | 23:01
Accident la Romanii au Talent Un concurent sia spart capul Reactia lui Florin Calinescu

Viorel a făcut ravagii la Românii au Talent, la propiru și la figurat! Chiar dacă a avut nevoie de câțiva ani pentru a impresiona juriul, Viorel Stănescu a spart o cameră de televiziune, dar și-a spart și capul, în timpul momentului artistic!

Viorel Stănescu a spart camera de luat vederi cu capul, la Românii au Talent

Unul dintre personajele obișnuite care se prezintă la aproape fiecare ediție a show-ului de televiziune Românii au Talent, dar care primește mereu patru de „Nu”, este Viorel Stănescu, un tânăr insistent.

La ediția de vineri, 22 martie, Viorel s-a prezentat plin de sperațe, ca de fiecare dată. Avea chiar și același mesaj plin de entuziasm. „Îi voi da pe spate pe toți. Voi face spectacol” sunt doar câteva dintre mesajele cu care se încuraja concurentul, înainte de intrarea pe scenă.

Viorel Stanescu a plecat cu patru de DA de la Romanii au Talent
Viorel Stanescu a plecat cu patru de DA de la Romanii au Talent

Viorel a plecat acasă cu patru de „DA”

Pavel Bartoș și Smiley îl priveau cu scepticism însă, știind de ce este capabil din edițile trecute. Viorel a intrat pe scenă, iar din cauza entuziasmului a dat cu capul în camera care încerca să capteze imagini chiar cu Viorel. În urma impactului, concurentul s-a ales cu o rană la cap. Lovitura însă parcă i-a dat o energie magică lui Viorel, care a ridicat sala în picioare! Mai mult, jurații au fost parcă și ei vrăjiți și i s-au alăturat lui Viorel pe scenă, împreună cu mai mulți spectatori care au dansat și s-au simțit bine alături de concurent.

Viorel Stănescu a trecut în etapa următoare cu patru de „Da”! Nici lui nu i-avenit să creadă! ”La ei trei mă așteptam, dar la Mihai Petre nu mă așteptam! M-a ținut așa în tensiune! Deci m-am calificat în marea finală!”, a spus Viorel, chiar dacă s-a calificat doar în etapa următoare!