Accident în lanţ pe A2: Trafic de coşmar spre Litoral

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
30/07/2016, 09:20
Accident în lanţ pe A2: Trafic de coşmar spre Litoral

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă îngreunat pe autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, în zona kilometrului 160, pe sensul de mers către Constanţa, din cauza unei tamponări în lanţ. Pe tronsonul Cernavodă – Constanţa ceaţa reduce vizibilitatea la aproximativ 150 de metri. Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie survolează în acest moment autostrada.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Numeroşi automobilişti se grăbesc să ajungă pe litoral, iar unii dintre aceştia nu păstrează o distanţă suficientă în mers sau efectuează manevre de depăşire riscante.

Sursa: RomniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×