News

O mamă și copilul ei de nouă luni au fost loviți la Ploiești de o mașină de poliție

28.08.2019 | 22:11
O mama si copilul ei de noua luni au fost loviti la Ploiesti de o masina de politie
Accident cu mașina de poliție la Ploiești *foto: tion.ro

O mașină de poliție aflată în misiune în Ploiești a lovit o alta parcată, iar un copil de nouă luni și mama lui au fost transportați de urgență la spital. Poliția Prahova susține că această autospecială aparține secției de Poliție nr. 1 din Ploiești și în momentul incidentului se afla în misiune. Sursele judiciare au declarat pentru Mediafax că în mașina care staționa se aflau trei persoane, o familie, dintre care un copil de nouă luni.

Accident cu mașina de poliție la Ploiești

Poliția din Prahova a venit cu mai multe lămuriri cu privire la accidentul care a avut loc la Ploiești: „În timp ce se deplasa la o intervenție, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, conducătorul autospecialei ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care se afla staționat. În urma impactului două persoane din autoturismul staționat au fost rănite ușor și au necesitat transportul la spital”, arată sursa citată.

În timpul accidentului, mașina de poliție era în spatele unei ambulanțe în care se afla o persoană implicată într-un eveniment și care era transportată la spital.

Accident cu mașina de poliție la Ploiești
Accident cu mașina de poliție la Ploiești *foto: 4tuning.ro

Accidentul vine după un alt eveniment asemănător la Vaslui

Nu este prima oară când o mașină de poliție este implicată într-un accident. Zilele acestea, în comuna vasluiană Negrești, un copil a fost călcat pe trecerea de pietoni chiar de către autoutilitara oamenilor legii.

„Prin apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că în oraşul Negreşti a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism al Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Negreşti. Colegul aflat la volanul maşinii de plasa la Vaslui, la sediul IPJ, iar în zona centrală a oraşului a acroşat un minor în vârstă de 7 ani, despre care a declarat că s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, dar în fugă. A afirmat că a frânat, la locul producerii evenimentului existând urme de frânare, dar nu a putut evita impactul”, au anunțat cei de la IPJ Vaslui.