News

Accident mortal în Brașov: mașină spulberată de un TIR. Șoferul autoturismului nu a avut nicio șansă

Un accident grav de circulație a avut loc marți, după prânz, în Brașov. O mașină a fost spulberată de un TIR. Șoferul autoturismului a murit.
18.06.2024 | 16:51
Accident mortal in Brasov masina spulberata de un TIR Soferul autoturismului nu a avut nicio sansa
Un bărbat de 67 de ani a murit într-un grav accident produs în Brașov. Coliziune între un TIR și o mașină. Sursa foto: infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident deosebit de grav produs marți, 18 iunie, la doar câțiva kilometri de Brașov. Un TIR și o mașină au intrat în coliziune pe un drum național. Din păcate, un bărbat a murit.

Un bărbat de 67 de ani a murit într-un grav accident produs în Brașov. Coliziune între un TIR și o mașină

Din informațiile venite de la Poliția județului Brașov aflăm că accidentul rutier de marți a avut loc pe Drumul Național (DN) 11, între localitățile Lunca Câlnicului și Hărman, în zona “Popasul Căprioara”.

ADVERTISEMENT

În eveniment au fost implicate două autovehicule. E vorba de un TIR și un autoturism. Din păcate, în urma coliziunii dintre autovehicule, conducătorul autoturismului a decedat.

Dată fiind gravitatea accidentului, în zonă au fost mobilizate mai multe echipaje de la ISU Brașov. Au ajuns aici un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere si 2 echipaje SMURD.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma accidentului conducatorul autoturismului, un barbat în vârstă de 67 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decedat de către personalul medical.

Conducatorul TIR ului a fost evaluat medical la fata locului si a refuzat transportul la spital”, a precizat maiorul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

ADVERTISEMENT

Traficul în zona accidentului, restricționat

Conform informațiilor venite de la Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers, autovehiculele fiind direcționate pe o rută ocolitoare. Se estimează reluarea traficului după ora 17:00.

”La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce vor fi finalizate activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, spune agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT