News

Accident mortal în Capitală. Femeie lovită pe trecerea de pietoni din zona stației de metrou Laminorului

Un accident mortal a avut loc, vineri dimineață, în Capitală. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni din zona Laminorului.
19.05.2023 | 10:59
Accident mortal in Capitala Femeie lovita pe trecerea de pietoni din zona statiei de metrou Laminorului
Accident grav în Capitală, în zona Laminorului: femeie lovită pe trecerea de pietoni, cum s-a petrecut evenimentul. Sursa foto: realitatea.net
ADVERTISEMENT

Un accident mortal a avut loc, la primele ore ale zilei de vineri, în Capitală. O femeie a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni din zona stației de metrou Laminorului.

Accident grav în Capitală, în zona Laminorului: femeie lovită pe trecerea de pietoni, cum s-a petrecut evenimentul

Din primele informații, tragedia din această zi a avut loc în zona bulevardului Laminorului. S-a petrecut la doar câteva sute de metri de locul în care o fetiță de 11 ani a fost lovită în plin de mașina condusă cu viteză de un polițist, în 2022.

ADVERTISEMENT

În accidentul de vineri, 19 mai, o femeie în vârstă a fost izbită în plin de o mașină. Potrivit Realitatea.net, accidentul mortal s-a produs pe trecerea de pietoni din dreptul stației de metrou Laminorului. Mai exact, la intersecția bulevardului cu același nume cu șoseaua Bucureștii Noi.

Se pare că victima nu s-ar fi asigurat când a trecut strada. A făcut-o și pe culoarea interzisă. ”Victima este o femeie în vârstă care a traversat în fugă pe culoarea roșie a semaforului”, se arată și într-o postare pe grupul de Facebook Iubesc Bucureștii Noi.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la locul accidentului au ajuns și două ambulanțe. Din păcate, medicii nu au mai putut salva viața victimei. Șoferul care a acroșat-o pe femeie a fost cel care a sunat la 112.

Accident grav și în Brașov. Pieton lovit pe o stradă din municipiu

Tot vineri, din datele IPJ Brașov, aflăm că un accident a avut loc la primele ore ale dimineții pe strada Dimitrie Anghel, din municipiul de sub Tâmpa. În eveniment a fost implicată o motocicletă și alte două autovehicule care se aflau staționate.

ADVERTISEMENT

Din coliziune a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, dar și a unui pieton, pentru care echipajele medicale acordă sprijin de specialitate. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției Rutiere Brașov și se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc impactul. După acest accident, traficul rutier a fost blocat zeci de minute în zonă.

Nu a fost singurul accident de vineri în Brașov. În jurul orei 8.00, un alt eveniment rutier a avut loc pe Calea Făgărașului, în zona unui sens giratoriu, conform datelor Centrului InfoTrafic.

ADVERTISEMENT

În accident au fost implicate 2 autovehicule. Din coliziune a rezultat rănirea unei singure persoane (conducător auto), căreia i s-a acordat sprijin medical la fața locului.

ADVERTISEMENT