News

Accident mortal în care este implicat un TIR, pe DN 1. Traficul, îngreunat

02.09.2020 | 09:25
Accident mortal in care este implicat un TIR pe DN 1 Traficul ingreunat
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav de circulație s-a produs miercuri dimineață pe Drumul Național 1 (DN1) din județul Alba

A fost implicat un TIR și un biciclist. Din nefericire, acesta din urmă și-a pierdut viața, după ce a fost accidentat de mașina de mari dimensiuni.

ADVERTISEMENT

Impactul mortal a fost semnalat între Teiuş şi Alba Iulia, la intersecţia cu drumul județean spre Galda de Jos, anunță autoritățile.

Accident extrem de grav pe DN 1, soldat cu un mort

Continuă dramele pe șoselele din România. Miercuri, 2 septembrie, un biciclist a fost accidentat mortal pe DN1, între Teiuş şi Alba Iulia, la intersecţia cu drumul judeâean spre Galda de Jos.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, biciclistul, un bărbat de aproximativ 55 de ani originar din Galda de Jos, a decedat în urma impactului cu autotrenul.

Conform raportului făcut public de IPJ Alba, bărbatul a fost lovit frontal de un TIR. Traficul în zonă este blocat pe un sens de circulație.

ADVERTISEMENT

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația se desfășoară îngreunat, pe un singur fir, alternativ, pe DN 1 Alba Iulia -Teiuș, în zona kilometrului 394 (localitatea Galda de Jos, județul Alba), din cauza unui accident în care au fost implicate un TIR și o bicicletă.”

Traficul în zona tragediei, îngreunat

Imediat după accidentul tragic de pe DN1, mai multe echipaje de ambulanță, pompierii, dar și poliția, s-au deplasat imediat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Din cauza evenimentului rutier, traficul în zonă a fost îngreunat aproape o oră. S-a circulat o bună perioadă doar pe un singur sens.

ADVERTISEMENT