News
notix pixel id

Accident mortal în Dolj. Un băiat de 5 ani și-a pierdut viața

08.09.2019 | 20:09
Accident mortal în județul Dolj. Sursa foto: infotrafic24.ro

Un accident de circulație foarte grav a avut loc în județul Dolj, unde un copil de numai cinci ani a murit, iar fratele lui de 12 ani a fost grav rănit. Cei doi copii se aflau în mașină cu mama lor, o femeie în vârstă de 34 de ani. Aceasta se pare că s-a angajat într-o depășire fără să se asigure.

Accident mortal în județul Dolj. Un copil a murit, altul a fost grav rănit

Accidentul rutier foarte grav a avut loc duminică, pe DN 56, pe raza comunei Radovan, aflată la 20 de kilometri sud-vest de Craiova. La ieșirea din localitate, femeia cu cei doi copii în mașină s-a angajat într-o depășire fără a se asigura corespunzător și s-a lovit frontal de un autoturism care venea din sens opus.

În urma coliziunii cei doi copii au femeii din Craiova au fost grav răniți. Unul dintre ei, în vârstă de 12 ani, a fost transportat imediat la spital, însă pentru mezinul familiei, în vârstă de numai  5 ani, paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic.

Accident mortal în județul Dolj
Accident mortal în județul Dolj. Sursa foto: infotrafic24.ro

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copilul în vârstă de cinci ani

Copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii s-au văzut nevoiți să constate decesul. Șoferul de 45 de ani care se afla în cealaltă mașină se pare că a scăpat fără răni majore. Procurorii vor deschide o anchetă pentru a se vedea exact circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri