News

Accident mortal în județul Iași. Fetiță de 4 ani ucisă chiar de ziua ei de o șoferiță fără permis. Video

O fetiță de 4 ani din satul Sticlăria (comuna Scobinți, județul Iași) a fost accidentată mortal la 1 iunie de o șoferiță fără permis de conducere și care se grăbea spre locul în care s-ar fi sinucis unchiul ei.
02.06.2022 | 12:18
Accident mortal in judetul Iasi Fetita de 4 ani ucisa chiar de ziua ei de o soferita fara permis Video
Accidentul i-a șocat pe sătenii din Sticlăria. Foto: captură YouTube - DAC TV Știri Regionale Iași
ADVERTISEMENT

Conform presei locale, femeia a susținut că acest accident ar fi fost provocat din cauza faptului că se grăbea să ajungă în locul în care s-ar fi sinucis un unchi de-ai ei. Fetița se juca pe marginea drumului, alături de alți copii.

Accident îngrozitor. Fetița a murit după ce a împlinit 4 ani

Acest accident a fost înregistrat în jurul orei 18:45 și cu doar câteva momente mai devreme, fetița de 4 ani își aniversase ziua de naștere. Șoferița fără permis a declarat că a claxonat de mai multe ori, dar fetița i-a sărit în față într-o curbă. Femeia de 28 de ani este din satul Pârcovaci, care aparține de orașul Hârlău.

ADVERTISEMENT

În data de 1 iunie, în jurul orei 18:45 am fost sesizaţi despre un accident rutier cu victime omeneşti produs pe raza comunei Scobinţi. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în accident au fost implicaţi un pieton, respectiv o minoră în vârstă de 4 ani şi un autoturism condus de o femeie în vârstă de 28 ani.

În urma accidentului, minora a decedat. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că femeia în vârstă de 28 de ani nu deţine permis de conducere.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi, conform ziaruldeiasi.ro.

Medicii au încercat s-o readucă la viață

Medicii sosiți la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, dar după 64 de minute au fost nevoiți să constate decesul micuței. Altfel, amintim că în urmă cu două zile, un alt accident groaznic a fost raportat în Iași.

ADVERTISEMENT

În urma ieșirii în decor a autoturismului în care se afla alături de alte două persoane, un tânăr a murit carbonizat în timp ce șoferii treceau nepăsători pe lângă mașina răsturnată.

A fost un accident rutier între Leţcani şi Podul Iloaiei. Una dintre victime a decedat carbonizată. Era în vârstă de 18 ani. O victimă de 22 ani a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă victimă a fost preluată de un alt echipaj”,  a declarat medicul şef UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu

ADVERTISEMENT