News

Accident mortal în județul Iași. Mașina unui preot, lovită de un TIR. A murit un copil de 14 ani

Un copil de 14 ani și-a pierdut viața în urma unui accident înregistrat miercuri în comuna Cristești (județul Iași), între mașina condusă de un preot și un TIR.
10.08.2022 | 23:03
Accident mortal in judetul Iasi Masina unui preot lovita de un TIR A murit un copil de 14 ani
Acesta este momentul în care autocamionul a derapat și a provocat teribilul accident. Foto: bzi.ro, newspascani.com - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Vinovat pentru producerea acestui accident rutier a fost șoferul tirului, care a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Viteza mare și ploaia au avut un rol foarte important în această tragedie.

Accident groaznic în județul Iași

Din nefericire, pe cealaltă bandă se afla autoturismul condus de un preot. Conform jurnaliștilor de la newspascani.com, părintele Bogdan Mihalachi fusese numit recent în parohia Cristești și plecase cu agheasma prin comună.

ADVERTISEMENT

El conducea alături de doi copii și un adult când au fost izbiți cu violență de TIR. În urma impactului, copilul de 14 ani a fost proiectat prin geam și apoi a avut un ghinion incredibil.

Autoturismul s-a răsturnat peste el și astfel și-a pierdut viața. ”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2, în localitatea Cristești, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime.

ADVERTISEMENT

S-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorci. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, iar o persoană a decedat.

Niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Iași.

ADVERTISEMENT

Conform ultimelor informații, preotul a făcut tot ce a putut pentru a evita impactul frontal. În acest context, mașina a fost izbită în partea dreaptă.  Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal Pașcani.

Un bărbat de 37 de ani avea traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal și fractură la gambă dreaptă, în timp ce fiul său de 12 ani avea traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal și fractură la mâna stângă.

ADVERTISEMENT

Celălalt bărbat, în vârstă de 53 de ani, avea traumatism cranio-facial, toraco-abdominal și fractură deschisă de femur drept, conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, medicul Gheorghe Carp.

ADVERTISEMENT
Tags: