News

Accident mortal în Neamț. Un șofer din Ucraina lovit doi pietoni. O femeie a murit

Grav accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în Neamț. Un șofer din Ucraina aflat la volanul unui autovehicul a lovit doi pietoni. În urma evenimentului, o femeie a murit.
04.09.2022 | 11:21
Accident mortal in Neamt Un sofer din Ucraina lovit doi pietoni O femeie a murit
Grav accident în Neamț. O femeie a murit și un bărbat a fost rănit. Cei doi, loviți de o mașină condusă de șofer din Ucraina. Sursa foto: colaj Fanatik / InfoTraficRomania
ADVERTISEMENT

Un șofer din Ucraina a fost implicat, noaptea trecută, într-un grav accident rutier pe raza județului Neamț.

Grav accident în Neamț. O femeie a murit și un bărbat a fost rănit. Cei doi, loviți de o mașină condusă de șofer din Ucraina

Evenimentul rutier a fost consemnat în jurul orei 02.30, pe Drumul European E 85, în satul Nisiporești din comuna Botești, județul Neamț.

ADVERTISEMENT

Din primele informații furnizate de Poliție aflăm că la volanul vehiculului se afla un bărbat, de 65 de ani, cetățean ucrainean.

El conducea o autoutilitară în localitatea Nisiporești, către Suceava. La un moment dat, acesta a acroșat două persoane, cu vârste de 59 și 61 de ani, din județul Caras-Severin.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma impactului, femeia de 59 de ani a murit. În ceea ce-l privește pe bărbatul de 63 de ani, acesta a fost rănit și a ajuns la spital.

”În timp ce un bărbat, de 65 de ani, cetățean ucrainean, conducea o autoutilitară în localitatea Nisiporești, având direcția de mers către Suceava, ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, două persoane, cu vârste de 59, respectiv 61 de ani, din județul Caras-Severin, care se deplasau în calitate de pietoni, pe partea carosabilă”, anunță Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Publicația locală ZchNews, care citează martori la acest accident tragic, scrie că cei doi pietoni se deplasau pe mijlocul benzii de circulație, în direcția sensului de mers către Suceava.

În perioada următoare, circumstanțele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite. Un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă a fost deschis de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Accident produs și în Cluj în noaptea de sâmbătă spre duminică

Autoritățile au fost în alertă și în Cluj, noaptea trecută. Angajații ISU au intervenit la un accident rutier petrecut pe o stradă din Cluj-Napoca.

În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism. Un bărbat de 28 de ani a suferit leziuni la membrele inferioare. Acesta a fost transportat la spital de către echipajul SMURD, anunță Centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române.

ADVERTISEMENT