News

Accident mortal în Prahova. O fetiță şi mama ei, lovite pe trecerea de pietoni. Micuța a decedat

Un accident mortal s-a petrecut joi dimineața în județul Prahova. O fetiță de 8 ani a murit, iar mama ei este în stare gravă la spital. Cele două au fost lovite pe o trecere de pietoni.
12.05.2022 | 10:51
Accident mortal in Prahova O fetita si mama ei lovite pe trecerea de pietoni Micuta a decedat
Tragedie în Prahova. Fetiță de 8 ani și mama ei, lovite pe trecerea de pietoni. Minora a decedat. Sursa foto: observatorulph.ro
ADVERTISEMENT

Un nou accident mortal s-a petrecut pe o trecere de pietoni din țară. O fetiță de numai 8 ani a murit după ce a fost lovită de un autovehicul.

Tragedie în Prahova. Fetiță de 8 ani și mama ei, lovite pe trecerea de pietoni. Minora a decedat

Din primele informații, tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7.30, în comuna Plopu, pe DJ 102E.

ADVERTISEMENT

O mamă și fetița ei de doar 8 ani, care traversau carosabilul pe o trecere de pietoni, au fost lovite de o mașină. Din nefericire, copilul a decedat.

Mama minorei, în vârstă de 33 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral frontal şi o fractură deschisă la picior, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, citat de Agerpres.

ADVERTISEMENT

”Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a surprins și accidentat doi pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii în vârstă de 33 de ani și decesul minorei de 8 ani.

ADVERTISEMENT

Femeia are traumatism cranio-cerebral frontal și fractură deschisă la picior. Pentru salvarea acesteia s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD”, anunță IPJ Prahova.

Numeroase tragedii produse pe trecerile de pietoni din țară

La începutul acestui an, doi părinți din Capitală au trăit o dramă fără margini, după ce copila lor de 12 ani era accidentată mortal pe o trecere de pietoni.

ADVERTISEMENT

Minora se deplasa către casă împreună cu o altă colegă în momentul în care o mașină de poliție le-a acroșat pe trecerea de pietoni. Impactul cu solul a fost atât de puternic, încât pentru una dintre fete nu s-a mai putut face nimic, loviturile provocate fiindu-i fatale.

Apoi, în martie, tot în Capitală, pe Bulevardul Poligrafiei, o femeie a murit după ce a fost lovită mortal de o mașină condusă de un bărbat aflat sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT