News

Accident mortal la Constanța. Șoferii implicați au blocat A2 pentru o cursă ilegală

O cursă ilegală care a avut loc pe DJ 87 s-a soldat cu moartea a doi bărbați. Informațiile din acest caz indică că cei doi ar fi participat într-o altă întrecere ilegală pe A2.
22.01.2022 | 23:15
Accident mortal la Constanta Soferii implicati au blocat A2 pentru o cursa ilegala
ADVERTISEMENT

Un accident mortal, soldat cu două victime, a avut loc la ieșirea din Nazarcea, județul Constanța, pe DJ 87. Informațiile din acest caz indică că la baza acestei tragedii s-ar afla o cursă ilegală în care se aflau cele victimele, doi bărbații.

În plus, după cum notează Antena 3, această cursă mortală nu ar fi fost prima în care cei doi bărbați au fost implicați. Mai exact, în urmă cu câteva zile, aceștia ar fi luat parte într-o altă cursă ilegală, care a dus la blocarea autostrăzii A2.

ADVERTISEMENT

În urma impactului produs la ieșirea localității Nazarcea, doi bărbați și-au pierdut viața iar o a treia persoană a suferit o serie de traumatisme grave.

Anchetatorii au stabilit că mașina care a fost implicată în această cursă ilegală ar fi părăsit sensul de mers și s-a răsturnat. Cele două persoane decedate și persoana cu răni grave avea vârste cuprinse între 24 și 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au transmis că în urma accidentului au decis deschiderea unui dosar ce cercetare penală.

Un accident mortal la doar trei zile după o altă cursă ilegală

Cei doi bărbați care și-au găsit sfârșitul în cursa ilegală de pe DJ 87 au fost în centrul atenției publice în urmă cu doar trei zile. Atunci aceștia au participat la o cursă ilegală care pe A2, care a dus la blocarea acestei autostrăzi.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au transmis că au desfășurat o anchetă pentru a stabili participanții la cursa ilegală de pe A2, printre care i-au identificat și pe cei doi bărbați care și-au pierdut viața sâmbătă, 22 ianuarie.

“Referitor la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie, vă comunicăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, personale care au participat la eveniment au fost identificate”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au transmis în urma anchetei că cei doi bărbați avea 27, respectiv 40 de ani și că amândoi locuiau în județul Constanța.

Faptele celor doi bărbați au ajuns în atenția poliției deoarece aceștia au transmis în direct imagini cu desfășurarea cursei.

“În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevazute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale”, au adăugat polițiștii.

Polițiștii au mai anunțat că își vor continua cercetările și că permisele de conducere ale celor implicați au fost reținute, urmând să fie anulate.

ADVERTISEMENT