News

Accident mortal provocat de un tânăr fără permis, la Medgidia! Mașina pe care o conducea avea numere false

23.09.2019 | 20:55
Accident mortal provocat de un tanar fara permis la Medgidia Masina pe care o conducea avea numere false

Un accident mortal a fost provocat de un tânăr fără permis, care conducea și o mașină neînmatriculată! Acesta a luat plăcuțele de înmatriculare de la un alt autoturism și a plecat într-o plimbare nebună, care s-a soldat cu moartea unei persoane și rănirea a altor două.

Accident mortal provocat de un tânăr fără permis, la Medgidia

Polițiștii au sosit la fața locului unde un tânăr a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe un câmp din Medgidia. Oamenii legii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere, iar autoturismul era neînmatriculat.

Echipajele medicale care au sosit și ele la fața locului au făcut tot ce au putut pentru pasagerul de pe scaunul din dreapta, însă au fost nevoiți să-i constate decesul. Pasagerul care s-a urcat în mașina condusă de șoferul fără permis avea 36 de ani.

Accident mortal provocat de un tânăr fără permis, la Medgidia
Accident mortal provocat de un tânăr fără permis, la Medgidia. Sursa foto: timponline.ro

Un tânăr de 36 de ani a murit, iar alți doi au fost răniți în urma accidentului rutier

De asemenea, pe bancheta din spate se afla un tânăr de 16 ani, care a suferit și el răni, după ce mașina s-a răsturnat pe câmp. Rănile suferite de adolescent nu i-au pus însă viața în pericol. Și șoferul a fost rănit grav în urma accidentului rutier.

Medicii l-au transportat de urgență la spital, deoarece starea sa era una precară. Cel care se afla la volan nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au stabilit că autoturismul avea un număr de înmatriculare provizoriu care aparţinea, de fapt, unei alte maşini. Cercetările continuă pentru aflarea condițiilor exacte care au dus la producerea accidentului soldat cu un mort și doi răniți.