Accident neobişnuit. Trei morţi după ce un tanc a căzut de pe un pod

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 21:08
Accident neobişnuit. Trei morţi după ce un tanc a căzut de pe un pod

Trei soldati au murit, marti, in timpul unui antrenament, in Taiwan, dupa ce tancul in care se aflau a cazut de pe un pod, in apa.

Vehiculul blindat de tip CM11 a cazut de la o inaltime de trei metri, iar trei soldati care se aflau in interior si-au pierdut viata. In tanc se aflau cinci persoane, inclusiv capitanul, care a suferit doar rani usoare, informeaza BBC.

Vehiculul, aflat intr-o coloana de tancuri, s-a prabusit in raul Wangsha, in urma unei probleme tehnice.

Soldatii luau parte la antrenamentele in vederea unui exercitiu militar ce are loc anual, Han Kuang, in care se simuleaza raspunsul unui atac al Beijingului. Presedintele tarii a transmis condoleante familiilor indoliate si a ordonat inceperea de urgenta a unei anchete.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×