News

Accident pe autostrada A1, în Arad. Un microbuz s-a ciocnit de un TIR, șapte persoane rănite

Un accident de circulație rezultat în urma ciocnirii unui microbuz de un TIR s-a produs pe A1 în Arad, la kilometrul 580.
09.11.2022 | 07:09
Accident pe autostrada A1 in Arad Un microbuz sa ciocnit de un TIR sapte persoane ranite
Accident TIR în Arad. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs la kilometrul 580, între localitățile Pecica și Nădlac, iar acum polițiștii încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.

Accident de circulație pe A1, în Arad

La fața locului a fost nevoie de intervenția unei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, notează Observatornews.ro, șapte persoane au fost rănite. Din fericire victimele au fost conștiente, cooperante și nu au rămas încarcerate.

Potrivit salvatorilor, echipajul ATPVM ajuns la fața locului a preluat patru victime (cod verde medical), în timp ce echipajul SAJ a transportat la spital o victimă (cod galben medical), echipajul SMURD a transportat o victimă (cod galben medical), în timp ce echipajul SMURD Nădlac a transportat o victimă (cod verde medical).

ADVERTISEMENT

Potrivit ISU Arad, ”pompierii arădeni au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului”.

Tot în Arad, în urmă cu o lună un cumplit accident de circulație între două autoturisme și un camion se producea în jurul orei 16:30, soldat cu trei răniți și un deces.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență. S-a acționat pentru extragerea acesteia, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul medical. Din păcate victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viața iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SAJ.

Cele trei victime sunt in stare stabilă, conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajul SAJ și transportate la Spitalul Județean Arad”, sublinia ISU Arad.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în zona Cartierului Verde, pe DN 79 – Arad – Oradea. Cei de la DRDP Timișoara au transmis, în acel moment, că traficul în zonă, în apropiere de Zimand, fusese blocat. Reluarea circulației normale a fost planificată la cinci ore de la accident, conform martorilor.

ADVERTISEMENT