News

Accident pe Autostrada București – Pitești, joi seara. Sunt mai multe victime

15.08.2019 | 20:53
Accident pe Autostrada Bucuresti  Pitesti joi seara Sunt mai multe victime

Accident

pe Autostrada București – Pitești soldat cu șase persoane rănite! Una dintre persoanele accidentate este încarcerată, iar salvatorii depun eforturi mari pentru salvarea vieții sale.

Accident cu șase victime pe Autostrada București – Pitești

Potrivit poliţiştilor, şoferul unei maşini nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit Centrului Infotrafic, accident s-a produs, joi seara, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 19, sensul către Piteşti.

Accident cu șase victime pe Autostrada București - Pitești
Accident cu șase victime pe Autostrada București – Pitești

O mașină s-a răsturnat din cauza vitezei

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 19, sensul către Piteşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma evenimentului 6 persoane au fost rănite şi sunt asistate medical”

, au transmis poliţiştii.

Tot joi a avut loc un alt accident, în județul Argeș. Accidentul a avut loc în localitata Poiana Lacului, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Printre cele șapte victime se numără și doi copii care au fost răniți, potrivit Mediafax.

La fața locului au sosit mai multe ambulanțe, iar medicii acordă primul ajutor persoanelor rănite în urma accidentului rutier. Din primele informații, dintre cele șapte persoan,e una este rănită grav. O fată de 15 ani în comă a fost preluată de un echipaj SAJ. Celelalte victime prezintă diferite contuzii, iar una este suspectă de fractură.

Momente dramatice au avut loc și pe Drumul Național 4, joi dimineață, unde a avut loc un accident care s-a produs aproape de localitatea Frumușani din județul Călărași. Accidentul s-a soldat cu trei victime, iar una dintre ele, un copil, a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din București.

Conform Inspectoratului Județean de Poliție din Călărași, copilul se află în stare foarte gravă. Accidentul s-a produs din cauza depășirii neregulamentare, iar celalte victime sunt două persoane adulte. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările exacte care au dus la producerea accidentului.