News

Accident pe Autostrada Soarelui. Sunt implicate zece persoane, iar patru mașini au fost avariate

Accident pe Autostrada Soarelui. În coliziune au fost implicate patru mașini în care se aflau zece persoane.
02.08.2021 | 08:06
Accident pe Autostrada Soarelui. Sunt implicate zece persoane, iar patru mașini au fost avariate
Accident pe Autostrada Soarelui. Sunt implicate zece persoane, iar patru mașini au fost avariateSursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca
ADVERTISEMENT

Traficul spre mare se desfășoară cu dificultate. Tamponarea a avut loc în zona kilometrului 103+500, pe sensul către litoral.

Potrivit Infotrafic, toate cele patru autoturisme au fost scoase pe banda de urgență. Din primele informații, o persoană are nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Accident pe Autostrada Soarelui. Sunt implicate zece persoane, iar patru mașini au fost avariate

Infotrafic mai anunță că traficul este aglomerat pe tronsonul Drajna Fetești, pe sensul de mers către litoral. Polițiștii au sfătuit soferii să circule cu prudență.

„Având în vedere faptul că și în această dimineață traficul rutier pe Autostrada Soarelui  este foarte intens către litoral, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române recomandă conducătorilor auto să respecte următoarele reguli, pentru a preveni producerea accidentelor rutiere: să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă; să respecte limitele legale de viteză; să folosească luminile de întâlnire; să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie.

ADVERTISEMENT

Soferii mai sunt îndemnați „să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc; să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii; să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate; în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade”.

În ultima vreme, au avut loc mai multe accidente sau incidente pe Autostrada Soarelui. Cel mai recent dintre acestea a avut loc chiar duminică, 1 august.

O mașină a luat foc, în apropierea localității Fetești, pe sensul de mers către București. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

ADVERTISEMENT

Mai multe incidente pe Autostrada Soarelui în ultimele două săptămâni

Primul mare carambol din această vară a avut loc la jumătatea lunii iulie. Mai mult de 50 de mașini s-au tamponat. Traficul a fost blocat o vreme îndelungată, iar 16 persoane au ajuns la spital.

La doar trei zile distanță, la 19 iulie, alte trei mașini s-au ciocnit. La 20 iulie, a avut loc un incident care a uimit opinia publică.

Zeci de șoferi au fost filmați circulând pe contrasens pe Autostrada Soarelui. Se pare că au vrut să evite aglomerația produsă de un accident și au decis să se întoarcă.

ADVERTISEMENT

Trei zile mai târziu, la 23 iulie, a avut loc un alt accident. Cinci mașini au fost implicate, dar, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri