Accident pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost îngreunat

Mirela Apostol   
in Hotnews
25/07/2016, 08:27
Accident pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost îngreunat

Un accident grav a avut loc luni dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Două maşini s-au ciocnit pe drumul spre mare. Traficul este de coşmar pe sensul spre litoral, se circulă cu greutate.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers spre Constanţa. Cele două maşini implicate au fost scoase pe banda de urgenţă. DIn cauza accidentului se circulă cu dificultate la kilometrul 136-137.

CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier este intens pe sensul de mers către Constanţa, iar la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de autovehicule (care se întinde pe aproximativ 500 de metri).

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×