Accident pe Autostrada Soarelui! Trei mașini au fost implicate. Coadă la Fetești

Bogdan Solomon   
în HotNews
22/06/2019, 11:55
Accident pe Autostrada Soarelui! Trei mașini au fost implicate. Coadă la Fetești
Trei mașini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui. Sursa foto:stirileprotv.ro

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier grav, petrecut în cursul zilei de sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers București-Constanța. Ca urmare a acestui incident, traficul în zonă a fost restricționat, pe banda doi, kilometrul 159, circulația desfășurându-se în momentul de față cu mare dificultate, informează Centrul Infotrafic.

Traficul este îngreunat la Fetești

Potrivit datelor furnizate de sursa citată, la stația de taxare din zona localității Fetești se circulă cu mare dificultate, ca urmare a faptului că majoritatea participanților la trafic optează pentru plata cash a peajului, taxa necesară pentru a traversa podul dintre Fetești și Cernavodă, existând doar o singură casă destinată achitării acestui tarif.

Este permisă însă și libera trecere, cu condiția ca șoferii să plătească ulterior, în termen de 24 de ore, la toate stațiile de distribuție a carburanților, fie că vorbim despre OMV, PETROM, MOL, sau ROMPETROL. Totodată, taxa poate fi achitată printr-un simplu SMS la numărul 7577, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă, existente pe teritoriul țării noastre. Potrivit autorităților, site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, cnadnr.ro, stă la dispoziția tuturor participanților la trafic, pentru detalii sau informații suplimentare.

În urma accidentului, o persoană a solicitat echipajul SMURD. Sursa foto:Realitatea.net
În urma accidentului, o persoană a solicitat echipajul SMURD. Sursa foto:Realitatea.net

O persoană a fost rănită

Conform informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic, în urma accidentului, o persoană a solicitat intervenția echipajului SMURD, care, ajuns în scurt timp la fața locului, a luat hotărârea ca pacientul să fie transportat de urgență la spital, pentru investigații amănunțite.

Până când traficul va fi reluat în totalitate, polițiștii le recomandă șoferilor să folosească și alte rute către Constanța, precum DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa și DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa.

De asemenea, pentru prevenirea accidentelor rutiere, oamenii legii îi sfătuiesc pe toți participanții la trafic să mărească distanța de siguranță când se află la volan, iar în cazul unei coloane de autovehicule, să folosească luminile de avarie, atenționându-i în acest mod pe cei care se apropie din spate.

 

Închide ×