News

Accident pe DN 1, provocat de o femeie de 71 de ani. Sunt 3 victime

07.09.2019 | 16:44
Accident pe DN 1 provocat de o femeie de 71 de ani Sunt 3 victime

Un accident cu trei victime a avut loc sâmbătă pe DN1, după ce o femeie de 71 de ani a intrat cu autoturismul într-o mașină care staționa. Accidentul rutier a avut loc în localitatea Bărcănești.

Accident cu trei victime pe DN1, la Bărcănești

Reprezentanții Poliției Prahova au precizat că accidentul s-a produs pe DN1, la kilometrul 51, pe sensul de mers către București.

”Se pare că o conducătoare în vârstă de 71 de ani nu a fost atentă în conducere, a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în staționare. În autoturismul staționat se aflau două persoane. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, acestea au fost proiectate pe banda numărul 2 a aceluiași sens de mers”, arată sursele citate.

Accident cu trei victime pe DN1 la Bărcănești
Accident cu trei victime pe DN1 la Bărcănești. Sursa foto: phonline.ro

Și la Constanța a avut loc un accident teribil

Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre cele două autoturisme, fiind vorba despre femeia în vârstă de 71 de ani, pasagerul care se afla în mașina acesteia și o altă persoană din autoturismul oprit.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost restricționat pentru mai mult timp.

Un alt accident a avut loc pe DN2 A, însă mult mai grav. Şoferul unui excavator nu s-a asigurat atunci când ar fi vrut să iasă de pe o stradă laterală din Constanța şi a lovit în plin o motocicletă pe care se aflau doi bărbați. Impactul a fost atât de violent încât victimele nu au avut nicio şansă de supravieţuire. Motorul a fost cuprins de flăcări, iar vâlvătaia s-a extins şi la utilaj.

Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa: “Au fost găsite 2 victime, o victimă decedată la sosirea echipajelor, iar cea de a doua victimă în stop cardio respirator. I s-a efectuat protocolul de resuscitare dar din păcate a fost declarată decedata”.