News

Accident pe DN21 provocat de un șofer care a adormit la volan. Printre victimă se numără un copil

12.08.2019 | 12:00
Accident pe DN21 provocat de un sofer care a adormit la volan Printre victima se numara un copil

Un nou accident s-a produs în ultimele ore în România, de data aceasta pe DN21, în localitatea brăileană Valea Cânepii. Un șofer a adormit la volan și a rănit mai multe persoane, iar printre victime se numără și un copil. Bărbatul care conducea autovehiculul a intrat în plin în două mașini de pe contrasens.

Accident pe DN21: Un șofer a adormit la volan și a făcut mai multe victime

Potrivit Poliției din Brăila, șoferul care adormise la volan era din Galați. Impactul cu cele două mașini s-a produs pe drumul care duce dinspre Slobozia spre Brăila în această dimineață, se arată în comunicatul IPJ Brăila, notează știrileprotv.ro. Mașina a fost scăpată de sub control după ce acesta, din cauza oboselii, a adormit.

Cinci persoane au fost rănite în urma acestui teribil accident, iar una dintre victime este un copil. Persoanele rănite au fost transportate de urgență la volan, după ce la fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD.

accident in tulcea aseară
Grav accident în județul Tulcea, provocat de un șofer beat. Sursa foto: Facebook/ observator.tv. Colaj: Fanatik.ro

Accident îngrozitor și în Tulcea

Un alt accident care i-a îngrozit pe români s-a produs aseară într-o localitate din Tulcea. Un bărbat s-a filmat pe Facebook în timp ce gonea cu peste 140 de kilometri la oră, în stare de ebrietate. Acesta a intrat în curtea unei case și a omorât mai multe persoane, printre care și o femeie însărcinată în șapte luni. Bărbatul a ieșit imediat din mașină și a fugit de la locul faptei, dar a fost prins apoi de polițiști în satul său natal.