Accident pe drumul pe care urmează să ajungă cortegiul funerar al Reginei Ana la Curtea de Argeş

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
13/08/2016, 14:12
Accident pe drumul pe care urmează să ajungă cortegiul funerar al Reginei Ana la Curtea de Argeş

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul care face legătura între Piteşti şi Curtea de Argeş, cu o oră înainte de a trece cortegiul funerar al Reginei Ana prin această zonă pentru a ajunge la Curtea de Argeş.

Drumul care face legătura între Piteşti şi Curtea de Argeş, pe care va trece cortegiul funerar către catedrala unde va fi înmormântată regina Ana a fost blocat sâmbătă la prânz, în urma unui accident rutier.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş, Mădălin Zamfir, şoferul uneia dintre maşinile implicate în accident s-a angajat într-o depăşire, iar şoferul celeilalte a încercat să vireze la stânga. Impactul a fost inevitabil.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×