News

Accident cu 3 victime în Prahova. O mașină s-a izbit de un copac. A intervenit elicopterul SMURD

Un accident grav a avut loc sâmbătă în comuna Albești Paleologu din județul Prahova. Trei victime au rezultat după ce o mașină a intrat într-un copac. Un bărbat a avut nevoie de transferul cu elicopterul SMURD.
19.02.2022 | 17:51
Accident cu 3 victime in Prahova O masina sa izbit de un copac A intervenit elicopterul SMURD
Accident cu 3 răniți în Prahova. O victimă, preluată de un elicopter SMURD. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un autoturism în care se aflau 3 persoane a fost implicat într-un accident grav, sâmbătă, pe DN1D, în dreptul comunei prahovene Albeşti Paleologu.

La fața locului, ISU Prahova a trimis un echipaj de descarcerare şi a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD. Un copil de 14 ani s-a numărat printre victime.

ADVERTISEMENT

Șoferul autovehiculului ar fi pierdut controlul și a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea șoselei.

Accident cu 3 răniți în Prahova. O victimă, preluată de un elicopter SMURD

Din primele informații, evenimentul rutier a fost consemnat în jurul orei 12.30, la intersecţia Drumului Naţional 1D cu drumul local care asigură accesul spre satul Cioceni.

ADVERTISEMENT

A fost implicată în accident o singură maşină, în care se aflau 3 pasageri, a anunţat ISU Prahova. Printre pasageri se afla şi un copil.

În zona accidentului au ajuns rapid o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

ADVERTISEMENT

De asemena, în sprijin a fost chemat şi un elicopter SMURD, care a aterizat în jurul orei 12.50. Acesta a transportat la spital un bărbat de 46 de ani cu răni mai grave.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Prahova către presa locală, la volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani, care a pierdut controlul direcției, iar mașina a intrat cu viteză într-un copac.

ADVERTISEMENT

Accident cu 2 victime raportat și în județul Bihor

Tot sâmbătă, un alt accident grav a avut loc în județul Bihor, anunță centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române.

În eveniment au fost implicate 4 autovehicule, dintre care o ambulanță aflată în misiune, o autoutilitară, și două autoturisme. Două persoane aflate în echipajul SAJ au fost rănite ușor (medicul și asistentul de pe ambulanță), iar una dintre acestea urmează să fie transportată la spital pentru investigații și îngrjiri medicale.

Managerului SAJ Bihor, dr. Liciniu Venter, a declarat în presa locală că echipajul SAJ era în misiune, cu sirenele pornite și se deplasa la o solicitare.

”Doamna doctor de pe ambulanță a suferit o contuzie toracică și urmează să fie transportată la spital”, a spus pentru Bihon.ro, cadrul sanitar, care a menționat că femeia se află în cod verde medical.

ADVERTISEMENT