News

Accident provocat de o pisică la Lugoj. Felina a intrat sub pedala de accelerație a mașinii

Un accident neobișnuit a avut loc, sâmbătă, la Lugoj, unde un automobil a ieșit de pe sensul de circulație și s-a izbit de un stâlp, șoferul afirmând că vinovată ar fi o pisică pe care o avea în mașină.
11.06.2022 | 18:52
Accident provocat de o pisica la Lugoj Felina a intrat sub pedala de acceleratie a masinii
Accidentul de la Lugos s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane/ Foto: lugojinfo.ro
ADVERTISEMENT

Un cuplu mergea cu mașina de la Lugoj la Buziaș, transportând câteva pisici. Una dintre ele a intrat sub pedala de accelerație, motiv pentru care șoferul a pierdut controlul automobilului, informează lugojinfo.ro.

Din cauza pisicii, șoferul s-a speriat și a tras de volan înspre stânga, astfel că mașina a lovit câțiva stâlpi de protecție din mijlocul drumului pentru ca apoi să se oprească într-un stâlp de electricitate.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 51 de ani a condus un autoturism pe Calea Buziașului, dinspre Lugoj spre Buziaș, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu stâlpii de separare a sensurilor și apoi a intrat în coliziune cu un alt stâlp de pe marginea șoselei, dar nu frontal.

În urma impactului, pasagera, o femeie de 49 de ani, a fost rănită ușor și transportată la spital. Spunea că ar fi avut niște pisici în mașină și i-ar fi intrat la pedale”, a transmis IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

După accident, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.