News

Accident rutier grav în Brașov, cu patru mașini implicate. Trei oameni au fost răniți

Accident rutier grav în Brașov, cu patru mașini implicate.
13.08.2021 | 09:21
Accident rutier grav in Brasov cu patru masini implicate Trei oameni au fost raniti
Accident rutier grav în Brașov, cu patru mașini implicate. Sursa foto: News.ro
ADVERTISEMENT

Traficul a fost blocat minute în șir din cauza acestui accident rutier care s-a produs în dimineața zilei de vineri. Patru mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului au fost rănite trei persoane.

Accident rutier grav în Brașov, cu patru mașini implicate

În total, în acest accident rutier din Brașov au fost implicate șapte persoane, acestea aflându-se în mașinile care s-au ciocnit. Accidentul a avut loc pe DN 13, în zona localităţii Feldioara.

ADVERTISEMENT

Din fericire, starea răniților nu este una gravă. O singură femeie dintre cei răniți a fost transportată la spital. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 70 de ani, care avea nevoie de îngrijiri medicale.

Informațiile transmise arată că starea celorlalți răniți este una ușoară.

De asemenea, traficul a fost blocat complet, pe ambele sensuri, în urma acestui accident rutier, dar polițiștii estimau că mai durează în jur de o oră până ca acesta să revină în condiții normale.

ADVERTISEMENT

Ce au transmis polițiștii despre acest accident rutier grav

Circulația a fost deviată pe ruta ocolitoare DJ 103E Arini – Hăghig.

Accidentul s-a produs în dimineața zilei la vineri, în jurul orei 6:30, când a avut loc și primul apel la 112. Traficul a fost reluat, cel mai probabil.

„Centrul Infotrafiic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13, la kilometrul 19+200, la ieșire din localitatea Feldioara către Rotbav, județul Brașov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 4 autoturisme.

ADVERTISEMENT

În urma impactului au rezultat 3 victime, la prima vedere rănite ușor. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, autovehiculele fiind dirijate pe ruta ocolitoare DJ 103E Arini – Hăghig.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 45-60 de minute”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Șapte persoane implicate în acest accident rutier din Brașov

Autoritățile au transmis și câte persoane au fost implicate în acest accident rutier. Este vorba despre cei șapte pasageri, între care se află și doi copii.

”Total pasageri 7, cinci adulţi şi doi copii. Persoanele sunt evaluate de echipajele SMURD, traficul fiind blocat pe ambele sensuri”, a mai transmis ISU.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă și modul de descarcerare și două echipaje SMURD tip B2, au mai transmis cei de la ISU Brașov.

ADVERTISEMENT