News

Accidente grave pe șoselele din România. Patru morți, o femeie însărcinată și un copil printre răniți

04.04.2021 | 19:11
Accidente grave pe soselele din Romania Patru morti o femeie insarcinata si un copil printre raniti
ADVERTISEMENT

Două accidente rutiere grave au avut loc în județele Iași și Sibiu. La Cozmești (jud. Iași), un bărbat și-a pierdut viața într-un accident ale cărui circumstanțe rămân deocamdată neclare, iar pe DN 1, în județul Sibiu, trei persoane au murit, singura supraviețuitoare fiind o femeie însărcinată.

Ciocnirea dintre două mașini în comuna Cozmești din județul Iași s-a soldat cu moartea unei persoane, iar alte trei au fost rănite.Unul dintre autoturismele implicate în accident se deplasa dinspre Mogoșești Siret către Pașcani, în mașină aflându-se doi soți și copilul lor de 5 ani. În celălalt vehicul se aflau două persoane.

ADVERTISEMENT

Gabriel Covăsneanu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, a precizat că, în urma ciocnirii dintre cele două mașini, copilul a fost proiectat în afara mașinii, transmite Agerpres.

Una dintre victimele de la Cozmești este în stare gravă

Una dintre mașini s-a răsturnat pe câmp, iar mama copilului a fost grav rănită, fiind inconștientă când echipajele ISU au sosit la fața locului.

ADVERTISEMENT

Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 50 de ani, era decedată. Cea de a doua victimă era inconştientă, prezentând semne vitale. A fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Cea de a treia victimă, cu observaţie fractură membru inferior, a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD şi transportată Spitalul din Paşcani. Copilul a fost preluat de EPA şi transportat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi”, a declarat Gabriel Covăsneanu.

ADVERTISEMENT

Tragedie cauzată de un șofer imprudent în Sibiu

Un alt accident grav a avut loc duminică după-amiază pe DN1, între Cristian și Hula Săcelului,  după ce un șofer de 32 de ani care mergea către Sibiu a intrat pe contrasens și a lovit frontal o mașină care mergea către Alba, în care se afla șoferul de 58 de ani și două pasagere, de 49 de ani, respectiv 30 de ani, aceasta din urmă fiind însărcinată.

Accident grav pe DN1 în județul Sibiu/ Foto: turnulsfatului.ro

În urma impactului violent, au murit cei doi șoferi și femeia de 49 de ani. Unul dintre cei doi șoferi a murit pe loc, iar celalalte două victime nu au putut fi salvate în pofida procedurilor de resuscitare. Femeia însărcinată a fost dusă la spital, conștientă, printre rănile suferite fiind și o fractură de femur.

ADVERTISEMENT