News

Accident rutier grav în stațiunea Mamaia. Un șofer de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina în stâlp. Alte trei persoane, rănite

Un accident rutier grav a avut loc în stațiunea Mamaia. Patru persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-un stâlp. Șoferul, un tânăr de 21 de ani, a murit.
22.04.2022 | 08:09
Accident rutier grav in statiunea Mamaia Un sofer de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina in stalp Alte trei persoane ranite
Tânăr de 21 de ani, decedat într-un accident rutier produs în Mamaia. Alte trei persoane, rănite. Sursa foto: Observator News
ADVERTISEMENT

Un nou accident rutier grav a fost raportat pe șoselele din România. În stațiunea Mamaia, un tânăr șofer a murit în noaptea de joi spre vineri.

Tânăr de 21 de ani, decedat într-un accident rutier produs în Mamaia. Alte trei persoane, rănite

Noaptea trecută, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea a fost solicitat să intervină în Mamaia, în zona clubului Belagio.

ADVERTISEMENT

Aici, o mașină a intrat cu viteză într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit rapid o Autospecială cu Apă și Spumă, o Descarcerare și un echipaj SMURD B de la Detașamentul Fripis și echipaje SMURD B și C de la Detașamentul Palas.

ADVERTISEMENT

Ajunse la fața locului, echipajele medicale au constatat că un tânăr de 21 de ani, șoferul, era încarcerat. El a fost extras de către echipele de intervenție și preluat de către echipajele medicale, fiind inconștient și în stop cardio respirator. A urmat protocolul de resuscitare.

Din nefericire, tânărul nu a răspuns manevrelor medicilor și a fost declarat decedat. Alte trei victime, o femeie și doi bărbați, au fost transportate la Spitalul Județean cu un SMURD și două SAJ.

ADVERTISEMENT

Precizările celor de la ISU Dobrogea

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sublocotenent Fripis Marius Daniel intervin în stațiunea Mamaia la un accident rutier, un autoturism cu 4 persoane care a intrat într-un stâlp. Către locul solicitării au fost alocate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, 2 echipaje SMURD B, un SMURD C și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

Șoferul autoturismului, bărbat de aproximativ 21 de ani a rămas încarcerat în urmă accidentului, acesta fiind extras de către echipele de intervenție și preluat de către echipajele medicale.

ADVERTISEMENT

Șoferul este inconștient, în stop cardio respirator, i se aplică protocolul de resuscitare. Sunt alte 3 victime, doi bărbați și o femeie, care au fost transportate la Spitalul Județean cu o autospecială SMURD și două SAJ!”, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

ADVERTISEMENT
Tags: