News

Accident rutier grav pe autostrada A1. Opt persoane, dintre care cinci copii, se aflau în autoturismele implicate în tamponare

Opt persoane, dintre care cinci copii, au fost implicați într-un accident rutier pe autostrada A1. La locul accidentului, a intervenit elicopterul SMURD
11.07.2024 | 13:58
Accident rutier grav pe autostrada A1 Opt persoane dintre care cinci copii se aflau in autoturismele implicate in tamponare
Opt persoane, dintre care cinci copii, au fost implicați într-un accident rutier pe autostrada A1. Sursă foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Opt persoane, dintre care cinci copii, au fost implicate într-un accident rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Lugoj-Timişoara. Un al doilea accident a avut loc în apropiere, între două TIR-uri.

Din cele opt persoane, cinci copii au fost implicați

În data de 11 iulie 2024, la ora 11:20, a avut loc un accident rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Lugoj-Timișoara, la kilometrul 473. În acest incident au fost implicate trei autoturisme și opt persoane, dintre care cinci copii.

ADVERTISEMENT

”Joi, 11.07.2024, la ora 11:20, am fost solicitaţi prin SNUAU 112 să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi prim ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1 km 473.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii lugojeni cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie si comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. În accidentul rutier au fost implicate 3 autoturisme cu 8 persoane, dintre care 5 minori”, a informat ISU Timiş.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, un copil și tatăl său au fost răniți. Copilul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar tatăl acestuia a fost dus cu ambulanța. Ambele victime erau conștiente și cooperante.

”În urma evenimentului au rezultat două victime, un adult şi un minor, în stare conştientă şi cooperantă. La locul evenimentului s-a solicitat în sprijin elicopterul SMURD CS. Minorul a fost transportat la spital cu elicopterul, iar un bărbat (tatăl acestuia) cu ambulanţa SAJ”, a adăugat ISU Timiş.

ADVERTISEMENT

Pompierii din Lugoj au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ pentru a oferi prim ajutor și pentru a asigura măsurile de prevenire a incendiilor.

”La o distanţă de aproximativ 1 km, pompierii militari au asigurat măsurile PSI în urma unui accident rutier produs între un autotren şi un autoturism. Nu au rezultat victime”, a mai transmis ISU Timiş.

ADVERTISEMENT

În aceeași zonă, la aproximativ un kilometru distanță, a avut loc un al doilea accident, implicând două TIR-uri. Din fericire, în acest al doilea incident nu au fost raportate victime.

ADVERTISEMENT