News

Accident rutier grav provocat de un șofer fără permis. Un om a murit și altul este grav rănit

14.09.2020 | 09:20
Accident rutier grav provocat de un sofer fara permis Un om a murit si altul este grav ranit
ADVERTISEMENT

Un accident grav de circulație s-a petrecut duminică seara în jurul orei 22 pe DN58, drum ce leagă Caransebeș de Reșița, între Brebu și Soceni, în zona Valea Popii.

La originea sa a stat un șofer care nu poseda permisul de conducere, iar urmarea accidentului a fost una tragică: un deces și o persoană în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, un autoturism înmatriculat în județul Mehedinti a părăsit carosabilul, a ieșit în decor, după care, s-a izbit violent de un pom.

Șofer fără permis, implicat într-un accident foarte grav, soldat cu un mort și o persoană rănită grav

Finalul de săptămână a adus un nou accident rutier extrem de grav pe drumurile din România. O mașină condusă de un cetățean fără permis s-a făcut praf în județul Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Evenimentul rutier cu final tragic a fost raportat duminică, pe un drum național dintre Caransebeș de Reșița, între Brebu și Soceni. Un autoturism cu numere de Mehedinti a părăsit carosabilul, a ieșit în decor, după care, s-a izbit violent de un pom.

Coliziune a fost atât de puternică încât partea din față a mașinii a fost  practic distrusă. Șoferul și un pasager au rămas încarcerați, conform site-ului local gugulanul.ro.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, un bărbat de 30 de ani, cel aflat la volan, și-a pierdut viața, iar pasagerul din dreapta este în stare gravă la spital.

Misiune grea și pentru pompierii sosiți la locul accidentului

Conform sursei citate, pompierii militari s-au chinuit mai bine de o oră pentru a elibera victimele dintre fiarele mașinii.

ADVERTISEMENT

După mai multe ore de intervenție a venit și vestea cumplită: pentru șoferul de 30 de ani nu s-a mai putut face nimic. Acesta era deja decedat. Celălalt pasager a fost transportat la UPU Reșița unde se afla în grija medicilor.

ADVERTISEMENT