News

Accident rutier grav. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR. Foto

Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un autocamion.
09.06.2021 | 17:08
Accident rutier grav Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intrun TIR Foto
ADVERTISEMENT

Un accident mortal a avut loc pe DN 66 Hațeg – Petroșani, lângă localitatea Pui. Un bărbat și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla s-a ciocnit cu un autocamion.

Și celălalt șofer a suferit mai multe răni. Poliția a deschis un dosar penal în această caz.

Accident rutier grav. Un bărbat a murit

Circulația pe DN 66 Hațeg – Petroșani s-a desfășurat o perioadă alternativ, din cauza accidentului rutier. Se pare că autoturismul condus de un bărbat ar fi intrat pe contrasens, iar șoferul autocamionului, în vârstă de 61 de ani nu l-a mai putut evita.

ADVERTISEMENT

“Din primele cercetări, se pare că un bărbat care conducea un autoturism din direcția Hațeg – Petroșani ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în impact frontal cu un autocamion ce circula din direcția opusă și era condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani din județul Caraș Severin.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea conducătorului autocamionului. Traficul se desfășoară alternativ pe durata intervenției. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a transmis IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Șoferul autocamionului a fost rănit

Circulația a fost restricționată și s-a desfășurat doar pe un sens. Manevrele de descarcerarea au fost foarte dificile, pentru că în urma impactului, autoturismul a fost făcut aproape praf.

Echipele de intervenție au încercat să-l salveze pe bărbatul în vârstă de 59 de ani, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Și șoferul autocamionului a suferit răni, dar acestea au fost minore și a refuzat să meargă la spital.

“Într-un autoturism SUV, parțial distrus în urma impactului cu un trailer încărcat cu lemne, echipele de intervenție au găsit un bărbat inconștient strivit sub elementele compartimentului motor.

ADVERTISEMENT

Manevrele de descarcerare au fost dificile din cauza pieselor metalice din componența autoturismului torsionate de forța impactului. Șoferul autoturismului de teren, în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Petrila, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic.

Conducătorul autotrenului ce a suferit leziuni minore a primit îngrijiri medicale din partea pompierilor SMURD însă a refuzat transportul la spital. Pompierii s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului și au îndepărtat combustibilul scurs pe carosabil”, a transmis ISU Hunedoara.

ADVERTISEMENT