News

Accident rutier grav, vineri dimineață. Mașină lovită de un TIR. Sunt 5 victime

09.08.2019 | 08:28
Accident rutier grav vineri dimineata Masina lovita de un TIR Sunt 5 victime

Un accident grav s-a produs în această dimineață în județul Brașov, la ieșirea din Rupea în sensul de mers către Sighișoara. 5 persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre o mașină care mergea pe contrasens și s-a ciocnit în plin de un TIR. Traficul a fost întrerupt pe Drumul Național 13, acolo unde s-a produs accidentul.

UPDATE, ora 08:29 Două persoane au murit în urma accidentului, iar un copil în vârstă de 3 ani este grav rănit, în drum către spital, la fel și alte două femei.

Accident grav în județul Brașov: 5 persoane rănite

Starea victimelor este evaluată în aceste momente de cadrele medicale care au ajuns la fața locului, alături de o echipă de descarcerare. Centrul Infotrafic al Poliției Române i-a anunțat pe șoferi că traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri de mers, atât către Rupea cât și către Sighișoara, de pe DN 13.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN13 Braşov –Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, pe un segment de drum în curbă, un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un autotren. În urma accidentului au rezultat cinci victime, a căror stare este evaluată de cadrele medicale. Traficul este întrerupt în ambele sensuri”, este comunicatul emis de Centrul Infotrafic.

accident vineri brașov
Accidentul a întrerupt traficul pe DN 13. Sursa foto: Ziarul Amprenta

Un alt accident a întrerupt traficul și în județul Argeș

Un alt accident a avut loc în această dimineață în județul Argeș, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Prislop din comuna Bascov, mai anunță Centrul Infotrafic. Traficul a fost întrerupt în jurul orei 06:00 dimineața și a fost reluat între timp.