News

Val de accidente în România, luni dimineață. Opt persoane au fost rănite în Giurgiu și patru în Ialomița

Accidente rutiere grave au avut loc luni dimineață în Giurgiu și Ialomița. Mai multe persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
22.11.2021 | 09:50
Val de accidente in Romania luni dimineata Opt persoane au fost ranite in Giurgiu si patru in Ialomita
ADVERTISEMENT

În localitatea Câmpurelu din Giurgiu opt oameni au fost grav răniți în noaptea de duminică spre luni, după ce două mașini au intrat în coliziune. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare.

Toți răniții au fost duși la spitalele din Capitală. ISU Giurgiu informează că evenimentul s-a produs, mai exact, în apropierea unei benzinării.

ADVERTISEMENT

Pompierii SMURD au intervenit

Inclusiv pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și al Gărzilor de Intervenție Colibași și Mihăilești au intervenit cu trei ambulanțe SMURD. Au mai sosit și șase echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanță Giurgiu și București-Ilfov, dar și o autospecială de stingere.

Accident rutier în Giurgiu.
Accident rutier în Giurgiu. Sursa foto: realitateadegiurgiu

 

Într-unul dintre autoturisme un bărbat a fost încarcerat, dar a fost scos la timp de către salvatori. Nu s-a activat Planul Roșu de intervenție pentru că au fost suficiente resurse medicale, transmite realitateadegiurgiu.net.

ADVERTISEMENT

”În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Câmpurelu, în urma producerii unui accident rutier.

Evenimentul a avut loc în apropierea unei benzinării, fiind implicate două autoturisme. În urma accidentului, opt persoane aflate în cele două maşini au fost rănite. Încă de la primirea apelului, spre acest caz au fost direcţionate nouă ambulanţe.

ADVERTISEMENT

Nu s-a impus declanşarea Planului Roşu de Intervenţie pentru că resursele medicale alocate au fost suficiente”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Șase autovehicule au fost implicate în accidentul rutier din Ialomița

În Ialomița, un accident rutier a avut loc pe DN 2, între localităţile Coşereni şi Urziceni luni dimineață. Patru autoturisme au fost implicate și patru oameni au fost răniți.  În urma evenimentului, traficul din zonă a fost blocat temporar.

ADVERTISEMENT

”Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare şi efectuarea cercetării locului faptei, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, precizează Centrul Infotrafic.

Răniții au suferit leziuni uşoare și au fost evaluați medical la faţa locului, iar apoi duși la Urgențe.

”Cele patru victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

În zona accidentului se circulă alternativ”, a comunicat și IPJ Ialomiţa.

În ambele cazuri s-a demarat o anchetă pentru a se stabili cu precizie cauza producerii accidentelor.

ADVERTISEMENT