News

Accident rutier în Iași. O mașină a căzut pe malul unui baraj. Sunt trei victime

O mașină a căzut pe malul unui baraj, la Iași, în urma unui accident rutier.
02.08.2021 | 20:24
Accident rutier in Iasi O masina a cazut pe malul unui baraj Sunt trei victime
ADVERTISEMENT

Două autoturisme s-au lovit în localitatea Hălceni, comuna Șipote din județul Iași. Trei oameni au fost răniți în urma acesti eveniment rutier.

Una dintre mașini a căzut pe malul unui baraj în urma impactului, existând riscul ca aceasta să fie cuprinsă de ape. În mașina respectivă se aflau la acel moment două persoane, ambele inconștiente.

ADVERTISEMENT

O mașină a căzut pe malul unui baraj, în Iași. Trei persoane implicate

Cele două mașini care au fost implicate în accidentul rutier au fost o dubă și o mașină mică. Autoturismul a fost împins de impact către malul unui baraj, astfel că la fața locului s-a intervenit inclusiv cu o bancă.

Cele două persoane care se aflau în acest autoturism au fost transportate la spital. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, care a fost intubat, el fiind în comă.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost preluat de medici și dus la spital. Acesta era conștient. În ceea ce privește șoferul autoutilitarei, în vârstă de 35 de ani.

Acesta se simțea bine, fiind conștient și cooperant. El avea un un traumatism toraco-abdominal.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a transmis că la fața locului au sosit un elicopter, dar și pompierii militari cu un echipaj de stingere, un echipaj descarcerare, o autospecială de terapie intensivă mobilă.

ADVERTISEMENT

”În sprijin se deplasează şi un echipaj cu barca, unul dintre autoturisme este căzut în baraj, pe mal, cu riscul de a se inunda cu apă. În autoturism sunt 2 victime inconştiente”, au informat cei de la ISU Iaşi.

Accident rutier șocant în Iași. Mai mulți oameni au murit

Din fericire, în cadrul acestui accident rutier nu s-a înregistrat nicio victimă. Totuși, tânărul de 26 de ani este în stare destul de gravă, dar acestuia îi sunt acordate toate îngrijirile medicale necesare.

ADVERTISEMENT

În luna mai a acestui an, cinci tineri din Iași au fost răniți grav după ce au intrat cu mașina într-o casă. Tinerii din mașină aveau vârste cuprinse între 20 și 25 de ani.

Doi oameni au murit în cadrul unei accident rutier similar, între o autoutilitară și un autoturism, la începutul lunii iulie, tot în Iași. Victimele au fost doi soți, de 65 și 67 de ani. Aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT
Tags: