News

Accident rutier grav în Vrancea. Un primar PSD și-a pierdut viața. Încă o persoană a murit și alte două sunt în stare gravă la spital

22.07.2020 | 23:20
Accident rutier grav in Vrancea Un primar PSD sia pierdut viata Inca o persoana a murit si alte doua sunt in stare grava la spital
ADVERTISEMENT

Un accident rutier mortal s-a petrecut în această după amiază în Vrancea, între Focșani și Balotești. Două persoane şi-au pierdut viaţa, printre acestea se află și primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu. Alte două persoane sunt rănite grav.

Traficul rutier a fost blocat zeci de minute, în urma impactului dintre un autocamion încărcat cu lemne şi un autoturism, marca Opel, produs pe fondul unui carosabil umed și neadapatarea la condițiile de drum.

ADVERTISEMENT

Autoturismul care se deplasa dinspre Focșani către Bolotești nu a respectat limita de viteză, a ajuns în curbă și pentru că a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens.

Accident mortal în Vrancea. Două persoane au murit

Primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autocamion încărcat cu lemne.

ADVERTISEMENT

Șoferul nu a mai putut redresa autoturismul și a intrat în coliziune frontală cu autocamionul care mergea regulamentar. În urma impactului, pe lângă cele două persoane decedate și alte dou aflate în stare gravă la spital, o alta a scăpat cu răni ușoare.

În urma impactului extrem de violent, camionul cu lemne s-a răsturnat în afara şoselei, în timp ce autoturismul Opel, în care se afla primarul Costel Mateiu a fost distrus.

ADVERTISEMENT

Accidentul a fost anunţat printr-un apel la 112, iar la faţa locului au ajuns polițiștii și echipele de descarcerare. Pentru șoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă.