Accident rutier soldat cu cinci victime între Sighișoara și Târgu Mureș! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

Bogdan Solomon   
în HotNews
27/07/2020, 16:12
Accident rutier soldat cu cinci victime între Sighișoara și Târgu Mureș! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție
Accident cumplit în județul Mureș. Cinci persoane au fost rănite. Sursa foto: zi-de-zi.ro

Nu mai puțin de cinci persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier produs luni după-amiază pe Drumul Național 13 Sighișoara-Târgu Mureș, la kilometrul 118. Autoritățile din județul Mureș au activat Planul Roșu de Urgență, la fața locului fiind solicitată intervenția mai multor echipaje medicale, precum și a unui elicopter SMURD.

De asemenea, la ora redactării acestei știri circulația în zonă este întreruptă. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în nefericitul incident rutier au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului puternic, două dintre victime au rămas încarcerate.

Cât despre celelalte trei, au suferit răni ușoare, dar vor fi transportate la spital pentru investigații amănunțite. În cauză va fi demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Accident rutier între Sighișoara și Târgu Mureș. Cinci persoane au fost rănite. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD

În urma coliziunii dintre două autoturisme au rezultat 5 victime neîncarcerate. Echipajele medicale aflate la față locului acordă măsuri de prim ajutor victimelor.

Două victime au necesitat transportul la spital, o victimă cu elicopterul SMURD și o victima cu ambulanța SMURD. Celelalte trei victime sunt de cod verde”, au transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș.

Închide ×