News

Accident șocant surprins de camerele de supraveghere. Doi pietoni au scăpat ca prin minune cu viață. Video

04.06.2020 | 10:03
Accident socant surprins de camerele de supraveghere Doi pietoni au scapat ca prin minune cu viata Video
ADVERTISEMENT

Un accident șocant s-a petrecut miercuri după-amiază în Sectorul 4 al Capitalei și a fost surprins de camerele de supraveghere aflate pe un bloc din apropiere.

Accident șocant surprins de camerele de supraveghere

Accidentul surprins de camerele de supraveghere a avut loc la intersecția bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Nițu Vasile și, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

ADVERTISEMENT

Un șofer a trecut pe roșu, a intrat cu viteză în intersecție, a lovit o mașină care venea din dreapta și a ajuns pe contrasens.

Automobilul a trecut razant pe lângă doi pietoni care traversau pe trecere și s-a oprit în coloana de mașini care aștepta la semafor.

ADVERTISEMENT

Val de accidente grave în ultimele zile

Din fericire, nu au existat victime omenești în urma acestui accident, dar mai multe mașini implicate în coliziune au fost avariate.

Un grav accident rutier soldat cu opt răniți a avut loc, miercuri dimineață, pe raza comunei Fundeni, la Hanu Conachi, în județul Galați, după ce un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit violent cu remorca unui tir.

ADVERTISEMENT

Un alt grav accident rutier s-a produs marți seară la ieșirea din Urziceni și s-a soldat cu moartea a două persoane și rănirea altor două. În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 67 de ani ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă.

Un tânăr șofer de 28 de ani a produs un accident extrem de grav pe o șosea din Botoșani. În noaptea de luni spre marți, în timp ce se afla într-o sesiune live pe Facebook, bărbatul a pierdut controlul mașinii sale și a rănit alte 6 persoane.

ADVERTISEMENT

O bătrână de 86 de ani a fost omorâtă în propria curte de un șofer de 21 de ani care a pierdut controlul mașinii și a intrat direct în gospodăria femeii, în localitatea Lungulețu din județul Dâmbovița.

ADVERTISEMENT