News

Accident spectaculos în Buzău. Ministrul Adrian Oros a sărit în ajutorul șoferului încarcerat. Video

09.09.2020 | 17:18
Accident spectaculos in Buzau Ministrul Adrian Oros a sarit in ajutorul soferului incarcerat Video
ADVERTISEMENT

Un accident de mașină s-a produs în Comuna Valea Râmnicului, în apropierea unei adunări la care participa ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul discuta cu fermierii din zonă și nu s-a ferit să dea o mână de ajutor atunci când a observat accidentul.

ADVERTISEMENT

Conform Digi 24, șoferul implicat în accident a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la spital.

Ministrul Adrian Oros a dat o mână de ajutor unui șofer implicat într-un accident

Accidentul i-a surprins pe cei adunați pe drumul E85, în apropiere de comuna Valea Râmnicului, din județul Buzău, în frunte cu ministrul Oros.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FILMAREA CU MINISTRUL OROS AJUTÂND OAMENII 

Potrivit primelor informații, un șofer care conducea un autoturism pe DN 2 E85, din direcția Vrancea spre Buzău, în afara localității Oreavul, a fost lovit din spate de o altă mașină, condusă de o femeie de 34 de ani care nu a păstrat distanța de siguranță.

În urma coliziunii, șoferul de 36 de ani a ajuns într-un șanț și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat cu o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

Polițiștii vor întocmi dosar penal și vor continua cercetările în această speță. Șoferul ar fi în afara oricărui pericol.

Ministrul era spre final de vizită, făcea poze cu fermirii după ce a răspuns la întrebările lor şi la un moment dat, la 50 – 60 de metri de locul unde eram, s-a întâmplat un accident, o bubuituruă. Practic, două maşini s-au ciocnit”, a declarat, pentru News.ro.ro, Cosmin Florea, directorul Direcţiei Agricole Buzău.

ADVERTISEMENT

Ministrul Orose se afla într-o vizită de lucru în județul Buzău, unde avea o întâlnire cu fermierii din zonă. „Ministrul a sărit să ajute, să-l descarcereze pe acel şofer, din fericire era un singur cetăţean în maşină, şoferul”, a adăugat precizat Florea.

 

ADVERTISEMENT
Tags: