ADVERTISEMENT
News

Accident spectaculos în Suceava! Polițiștii au rămas mască după ce au deschis portbagajul

Autor: Alexandru Năstase | 02.05.2021 | 15:52
Accident spectaculos în Suceava! Polițiștii au rămas mască după ce au deschis portbagajul
Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. Sursa foto - facebook

Accident spectaculos în Suceava! Incidentul rutier s-a petrecut pe raza localităţii Bilca. În urma impactului, un Mercedes cu volan pe dreapta a fost complet distrus.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un tânăr din Frătăuții Noi întors din Anglia pentru a petrece acasă Sărbătorile Pascale, în sânul familiei și alături de prieteni.

Acesta s-a dus la un magazin din comună și când se întorcea spre casă a intrat pe contrasens cu mașina, cu viteză foarte mare.

Accident spectaculos în județul Suceava!

Nu s-a terminat aici. În cele din urmă, mașina a părăsit drumul, s-a izbit violent de un gard şi de un autoturism parcat lângă o casă.

ADVERTISEMENT

Mercedesul scăpat de sub control s-a răsturnat pe plafon şi a fost distrus. Culmea, conducătorul auto a ieşit teafăr dintre fiarele mașinii.

De altfel, tânărul de 30 de ani a scăpat complet nevătămat. Martorii incidentului rutier spun că a fost o minune faptul că șoferul a scăpat prea multe răni.

Accidentul a fost surprins de o cameră video de supraveghere din zonă. Poliţiştii care au venit la faţa locului l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au constatat că tânărul avea o alcoolemie de 0,83 miligrame alcool pur în aerul expirat. Aceștia au rămas mască atunci când au deschis portbagajul.

În maşina acestuia, oamenii legii au găsit lăzi de bere şi alte sticle de băuturi alcoolice, semn că bărbatul voia să continue serios cheful.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!